3.11.09

PAKIVAHETUS

Koolivaheajal toimus meil "padjaklubiga" pakivahetus. Mina tegin paki Agele, kelle lemmikvärvid on must ja punane. Pakki kokku panna oli aega terve suve. Kui Aimi pakivahetuse idee välja käis, kirjutasin kohe oma ideed paberile üles. Kuna me saime vahepeal päris mitu korda kokku, siis panin kõrva taha kõik need ütlused ja kuuldused, mida Age kohta kuulsin. Näiteks punane küünelakk :)
Iseenesest värvid olid nii head, et ei olnud probleemi selliseid toone poes leida. Mõtlesin pigem selle peale, mis Agele ära kuluks. Kindlasti teadsin, et tuleb osta talle punane Titan Wool lõng ja must iirisniit.
Veel panin paki sisse: punased ümbrikud, tikutoos, mustad juukseklambrid, mustad ja punased paelad ja pitsid, punane pastapliiats, must kausike kommidega (punane kirss on sees) ja peavõru.
Peavõru tegemise mõtted olid päris ammu, aga valmis see alles eelmine õhtu enne padjaklubi kokkutulekut. Proovisin teha sinna lilli peale, aga ei tulnud ilusad ja siis panin töö tükiks ajaks kõrvale. Aimi õpetas mulle väga armsaid lilli, mida peavõrule panna saaks. Aitäh Aimile!!!!

Paki karp on ka omaette tähendusega. Kuna Age kodus elutoas on selline tapeet, siis sobiks see väga hästi tema riiulile :)

Igavesti vahva, et Aimi selle pakivahetuse idee välja käis ja me jätkame seda traditsiooni. Seekordseks teemaks on sõbrapäev ja tingimus on see, et 14 eset koos pakendiga peaks olema esindatud.











1 comment:

Anonymous said...

Ikka veel vahetad pakke vai? Kle, laisaks oled läinud ;) Näita välja oma uhke ehtekomplekt :D