6.2.11

KAMA-KREEGIKOOK

Põhi:
4 muna
4 spl jahu
4 spl suhkrut

Kreem:
1 pakk hapukoort (500g)
1 suur pakk vahukoort
suhkrut maitse järgi
vaniljesuhkut
kamajahu
želatiini (20 g)

Kreegitarretis:
kreegimoosi
vett
želatiini (15 g)

Vahusta suhkruga munavalged tugevaks vahuks. Lisa munakollased ja jahu. Sega ettevaatlikult. Kalla tainas vormi ja küpseta 180 kraadi juures 25 minutit.
Kui biskviitpõhi on jahtunud, valmista kreem. Selleks pane želatiin külma vette punduma. Vahusta suhkru ja vaniljesuhkruga vahukoor, lisa hapukoor ja kamajahu. Kuumuta želatiin pliidil ja lase maha jahtuda. Nirista želatiin kreemi sisse ja kalla kreem biskviitpõhjale. Pane külmkappi. Kui kreem on tarretunud, valmista kreegitarretis. Selleks lisa kreegimoosile vett ja toimeta želatiiniga samamoodi nagu kreemi puhulgi. Kalla kreegivedelik koogile ja pane külmkappi.

1 comment:

mina said...

Sattusin juhuslikult Sinu blogisse ning pilte vaadates tekkis küsimus, äkki oleks mul võimalusi isikliku degusteeria rasket ametit pidama asuda? (: