20.3.12

ŠOKOLAADI TORT KIRSSIDEGA



Põhi:
4 muna
2 spl jahu
2 spl kakaod
4 spl suhkrut

Kreem:
1 pakk hapukoort (500 g)
1 suur pakk vahukoort
suhkrut maitse järgi
vaniljesuhkrut
kakaod maitse järgi
želatiini (20g)

Täidiseks:
külmutatud kirsse

Vahusta suhkruga munavalged tugevaks vahuks. Lisa munakollased, jahu ja kakao. Sega ettevaatilikult. Kalla tainas vormi ja küpseta 180 kraadi juures 25 minutit. Kui biskviitpõhi on jahtunud, laota kirsid koogile. Valmista kreem. Selleks pane želatiin külma vette punduma. Vahusta suhkruga ja vaniljesuhkruga vahukoor, lisa hapukoor, kakao. Kuu muta želatiin pliidil ja lase maha jahtuda. Nirista želatiin kreemi sisse ja kalla kreem biskviitpõhjale. Pane külmkappi. Lase tarduda kuni 3 tundi. Kaunista riivitud šokolaadiga.


No comments: